Emile

Vanaf 1999 werk ik voor mensen met een verstandelijk beperking. Vanaf toen tot nu heb ik met veel verschillende doelgroepen gewerkt.

Wat mij opvalt is dat waar wij keuzes kunnen maken waar wij blij en gelukkig van worden. Veel andere dat niet kunnen. Dat is jammer, want we leven juist om van het leven te genieten.

20 jaar geleden werden er dor de woongroepen nog veel groepsvakanties georganiseerd. Maar de tijd en geld raakt op, waardoor het organiseren van groepsvakanties steeds meer op de achtergrond verdwijnt.

Reisorganisaties als De Buitenhof of De Dolfijn is niet voor iedereen geschikt. de groepen zijn voor velen te groot en de zelfredzaamheid te laag.

Sinds 2011 ben ik ondernemer met mijn training- en bemiddelingsbureau in de zorg. Als ondernemer gaat het mij goed en daarom wil ik ook iets terug doen. Ik wil juist iets terug doen voor degene die net even extra hulp nodig heeft om van het leven te genieten.

 

Begeleiding

De reis wordt door gespecialiseerde begeleiding verzorgt. Iedere deelnemer kan genieten van de zonnige vakantie zonder zich zorgen te hoeven maken. Wanneer nodig zorgt de begeleiding ook voor het geven van medicatie en andere verzorging.

Maar wat de begeleiding natuurlijk zelf ook het allerbelangrijkste vindt, naast een goede begeleiding en verzorging, is dat je een fantastische vakantie hebt en daar zorgen wij voor!

 

Meer informatie aanvragen contact