Groepsvakanties

We gaan op vakantie naar Turkije!

De gele zon staat prachtig aan de hemel, stralend op het blauwe water. Aan de voeten van de zee ligt het witte strand. We gaan naar prachtige kleine stadjes en dorpjes voor souvenirs en om lekker te eten natuurlijk. We gaan varen met een boot en allemaal gezellige spelletjes doen.

Gelukkig zijn we in een prikkelarme omgeving, ver weg van de drukke, toeristische gebieden dus we kunnen samen genieten van al het prachtigs om ons heen.

Groepsvakantie Turkije

Waar kun je op rekenen?

We gaan met een kleine groep mensen op vakantie. Maximaal zeven deelnemers en twee professionele, ervaren, begeleiders die zorgbevoegdheid hebben.

Van Schiphol tot Schiphol zit alles bij de prijs inbegrepen; je weet dus precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen of een meerprijs voor de activiteiten. Alleen de reis- en annuleringsverzekering en het zakgeld voor souvenirs zijn niet inbegrepen. Voor 1500 euro per deelnemer voor een droomvakantie. Mensen die gebruik maken van een PGB kunnen een deel van de begeleidingskosten declareren middels deze PGB.

Met professionele begeleiding

Wij kunnen er erg van genieten dat er vrijwilligers zijn, die begaan zijn met mensen met een beperking, alleen hebben sommige mensen behoefte aan meer nabijheid en zorg dan vrijwilligers kunnen bieden. Om het mogelijk te maken dat iedereen op vakantie kan nemen wij daarom twee zorgprofessionals mee, die ingehuurd worden vanwege hun ervaring en expertise.


Omdat we twee ervaren professionals bij ons hebben kunnen we iedere deelnemer de vakantie van zijn of haar leven bieden met alle zorg die daarbij komt kijken. De professionals zijn bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, zoals het toedienen van medicatie. Bovendien hebben zij kennis van bijvoorbeeld diabetes en epilepsie. Zij kunnen daarnaast goed overweg met anders (moeilijk) gedrag en het overnemen van de dagelijkse verzorging.

Begeleiders aan het woord

Beste lezer,

Ik ben één van de mede vakantiegangers/begeleiders bij Contra Groepsvakanties. Wanneer je op vakantie gaat is het natuurlijk erg fijn als je weet wie er met je mee gaat, ik zal me daarom even kort voorstellen:

Mijn naam is Menno en ik woon in Woerden, samen met mijn vriendin Leontien en onze drie kinderen. Ik ben 46 jaar. Vakantie is voor mij persoonlijk één van de belangrijkste dingen in mijn leven. Een periode van pure ontspanning. Even de tijd om weer op te laden voor de dagelijkse gang van zaken na de vakantie. Op vakantie maak je herinneringen voor het leven!

We gaan bewust met een klein groepje op vakantie zodat iedereen zoveel mogelijk de vakantie kan vieren zoals zij dat graag willen. De één vindt het misschien fantastisch om alleen op het strand te liggen, terwijl de ander graag even met de begeleiding gaat winkelen voor een mooi souvenir.

Het gebied waar we heen gaan vind ik fantastisch! Uiteraard het klimaat maar ook de natuur, de rust, het gezonde eten en de prachtige zee. Ik ga hier ook graag met mijn eigen gezin heen en ook zij genieten dan volop.

Ik hoop dat ik onderdeel van jouw herinnering mag zijn en je snel te zien bij één van onze vakanties!

Een warme vakantie groet,

Menno Luitwieler

Menno Luitwieler, begeleider

Hoe ziet dat er dan uit?

Als jullie geïnteresseerd zijn doen we het volgende:

  1. We komen bij jullie langs om kennis te maken. We inventariseren de behoeftes en maken afspraken met elkaar.
  2. De voorpret kan beginnen. Vakantie is iets om naar uit te kijken!
  3. We ontmoeten elkaar op Schiphol om naar Turkije te vliegen.
  4. We vieren een week vakantie in Turkije. Als jullie er behoefte aan hebben om contact te onderhouden dan kan dat natuurlijk via telefoon/WhatsApp/foto’s.
  5. We vliegen terug naar Schiphol en nemen afscheid van elkaar.
  6. Je krijgt een vakantieboek met foto’s om samen herinneringen op te halen.

Wil hij/zij een vakantie boeken?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We bieden ook individuele reizen aan en kijken naar de mogelijkheden om met een klein groepje op skivakantie of fietsvakantie te gaan.

Benieuwd naar onze groepsvakanties?

Vul je gegevens hieronder in en we mailen je de Contra Groepsvakanties informatiebrochure.

Brochure

Ga je met ons mee naar Turkije?

September

Van 20 tot en met 27 september 2023

Begeleid

Voor mensen met een beperking. Professionele begeleiding

Kleine groep

Plaats voor 7 deelnemers

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.