Vakantie beperking

Ben jij op zoek naar een vakantie voor een naaste of een cliënt met een beperking? Ben je daarbij op zoek naar aanbieder die voldoende zorg en een veilige, prikkelarme omgeving kan bieden?

Wij zien dat er steeds minder groepsvakanties georganiseerd worden vanuit de zorginstellingen. Het gat wordt deels opgevuld met vakanties van bijvoorbeeld het Buitenhof of de Dolfijn, gelukkig maar. Helaas zien we echter ook dat dat vakanties zijn waar niet iedereen zich thuis voelt. Niet iedereen heeft dezelfde behoefte, ook al heeft iedereen het verlangen om op vakantie te gaan.

Wij organiseren groepsvakanties voor iedereen

Contra groepsvakanties is opgericht vanuit het verlangen om iets terug te doen voor de mensen die Contra zorgbemiddeling veel gebracht hebben. Wij willen juist vakanties organiseren voor mensen die minder zelfredzaam zijn en dus meer behoefte hebben aan nabijheid. Of aan begeleiders die op een professionele manier de juiste zorg kunnen verlenen.

Als er meer gevraagd wordt, dan willen wij daar graag voor zorgen. Daarom organiseren wij een groepsvakantie naar het prachtige dorpje Adrasan in de Turkse zon.  We gaan in een kleine groep (maximaal 7 deelnemers) voor een geheel verzorgde reis naar een prikkelarme omgeving.

Professionele zorg in een prachtige omgeving

Er gaan altijd twee ervaren zorgprofessionals mee op vakantie. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat medicijnen op het juiste moment en de juiste wijze worden toegediend. Of dat belangrijke verpleegkundige handelingen en de dagelijkse zorg met aandacht en zorgvuldigheid worden uitgevoerd.

Je kunt er vanuit gaan dat jouw familielid of cliënt een heerlijke vakantie tegemoet gaat.

Fietsvakantie

We organiseren ook een fietsvakantie in de Franse Vogezen voor de sportievelingen. We gaan een week lang heerlijk tekeer temidden van prachtige groene bossen en het gekletter van watervallen. We fietsen en we maken plezier. De enige voorwaarden om mee te gaan zijn dat je verkeersveilig bent en in goede conditie verkeert.

Wil je meer weten over de vakanties die Contra organiseert? Neem vandaag nog contact met ons op!

Contra Groepsvakanties brochure 2022

Vul je gegevens hieronder in en we mailen je de Contra Groepsvakanties informatiebrochure.

Brochure

Ga je met ons mee naar Turkije?

September

Van 20 tot en met 27 september 2023

Begeleid

Voor mensen met een beperking. Professionele begeleiding

Kleine groep

Plaats voor 7 deelnemers

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.