Over ons

Contra Groepsvakanties

We zijn er voor mensen met een beperking die, net als iedereen, behoefte hebben aan vakantie. We willen mensen helpen om de keuzes te maken waardoor ze van het leven kunnen en mogen genieten.

Contra Groepsvakanties is opgericht door Emile Daalmeijer, om iets terug te doen voor de mensen aan wie hij veel te danken heeft:

‘Ik werk al vanaf 1999 met mensen met een verstandelijke beperking. In 2011 ben ik mijn eigen onderneming begonnen vanuit het idee: als je ziet dat het anders kan dan moet je het ook anders doen. Het gaat goed met mij en mijn onderneming en daarom wil graag iets terugdoen.

Twintig jaar geleden zag je nog dat woongroepen en instellingen zelf groepsvakanties organiseerden. Daar is door tijd- en geldgebrek niets meer van over gebleven. Zonde. Natuurlijk zijn er grote organisaties als de Dolfijn en de Buitenhof die het voor veel mensen met een beperking mogelijk maken om op vakantie te gaan.

Ik zie echter ook dat er mensen zijn die zich daar niet thuis voelen, die andere behoeftes hebben. Meer zorg of meer nabijheid, of bijvoorbeeld minder prikkels. Voor die groep mensen heb ik Contra Groepsvakanties opgericht. Om iets terug te geven aan de mensen die mij zoveel gegeven hebben.’

Emile Daalmeijer

Vakantie voor iedereen (met een beperking)

Ondertussen organiseren we al heel wat jaren groepsvakanties naar een prachtige, rustige plek in Turkije. We verzorgen individuele reizen en maken levenslange dromen waar. Sinds kort zijn we bezig het met organiseren van een fietsvakantie in de Vogezen. We zijn er trots op dat we, op onze eigen manier, levensgeluk mogelijk maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd naar onze brochure?

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure in de mail

Brochure

Ga je met ons mee naar Turkije?

September

Van 20 tot en met 27 september 2023

Begeleid

Voor mensen met een beperking. Professionele begeleiding

Kleine groep

Plaats voor 7 deelnemers

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.