Reizen voor mensen met een beperking

Iedereen heeft het verlangen om op vakantie te gaan. Even helemaal weg van de sleur van thuis. Een nieuwe plek ontdekken, een nieuwe cultuur met lekker eten en lekker weer. Helaas is het niet voor iedereen even gemakkelijk om een vakantie te vinden die bij je past. Voor veel mensen met een beperking geldt dat ze met een van de grote organisatoren op vakantie kunnen.

Maar waar ga je heen als je je daar niet thuis voelt? Waar ga je heen als andere behoeftes hebt, bijvoorbeeld aan meer en complexere zorg?

Op reis met de zorgprofessionals van Contra

Om het mogelijk te maken dat iedereen op vakantie kan organiseren wij onze reizen op onze eigen manier. Zo bieden wij een volledig verzorgde groepsvakantie aan voor mensen met meer behoefte aan nabijheid en hulp met technische zorghandelingen.

We gaan met een kleine groep deelnemers (maximaal zeven) genieten van zon, zee en strand in het Turkse dorpje Adrasan. We nemen altijd twee zorgprofessionals mee, zodat een hoge kwaliteit zorg kunnen garanderen. Onze professionals zijn bekwaam als het gaat om kennis van bijkomende aandoeningen als epilepsie en diabetes. Ze zijn ook zeer ervaren in het uitvoeren van complexe zorghandelingen als het toedienen van medicatie of de omgang met moeilijk gedrag.

Zo kan jouw geliefde optimaal genieten van de vakantie. We gaan bijvoorbeeld luieren op het strand, souvenirs kopen in het stadje Kemer en een rondvaart maken met een boot.

Omdat wij altijd twee zorgprofessionals bij ons hebben kun je ervan uit gaan dat er goed voor jouw naaste gezorgd wordt. Zij zijn bekwaam in de dagelijkse dingen als scheren, wassen en aankleden. Maar ook in het uitvoeren uitvoeren van zorg technische handelingen als het toedienen van medicatie of het omgaan met ander (/moeilijk) gedrag.

Wil je meer weten over onze groepsvakantie?

Fietsvakantie

Ken of ben jij iemand die op zoek is naar een sportieve uitdaging? We zijn er trots op dat we sinds kort een fietsvakantie organiseren naar de Vogezen in Frankrijk. In het prachtige met bossen bedekte heuvellandschap leven we ons een week lang helemaal uit op de fiets. Natuurlijk maken we daarnaast ook tijd voor gezelligheid, we organiseren bijvoorbeeld een barbecue.

Om ervoor te zorgen de deelnemers veilig zijn en blijven gaan er ook op deze vakantie twee professionele zorgverleners mee. Ze hebben zelf ook ruime ervaring op de fiets en kunnen jou de kneepjes van het fietsen in de bergen bijbrengen.

Dus: ben jij verkeersveilig, in goede conditie en heb je enige ervaring op de fiets?

Contra Groepsvakanties brochure 2022

Vul je gegevens hieronder in en we mailen je de Contra Groepsvakanties informatiebrochure.

Brochure

Ga je met ons mee naar Turkije?

September

Van 20 tot en met 27 september 2023

Begeleid

Voor mensen met een beperking. Professionele begeleiding

Kleine groep

Plaats voor 7 deelnemers

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.