Voor mensen met een beperking

Ken je iemand met een beperking, die heel graag een keer op vakantie wil? Lukt het niet om een reis te vinden die past bij de zorgbehoeftes die je cliënt heeft?

We zien dat er genoeg mogelijkheden zijn om op vakantie gaan als je een beperking hebt. Zo lang je (redelijk) zelfredzaam bent en weinig zorg nodig hebt. Dat betekent dat er ook in Nederland mensen zijn die buiten de boot vallen als het om vakantie gaat. Bij Contra vinden we dat iedereen op vakantie moet kunnen!

Contra groepsvakanties voor iedereen!

Wij zijn ervan overtuigd dat op vakantie kunnen en mogen gaan een basisbehoefte is – het geeft je een reden om uit bed te komen. Het breekt de sleur en laat je even al je zorgen vergeten. Waarom zou dat niet gelden voor mensen die meer hulp en/of begeleiding nodig hebben?

Daarom organiseren wij groepsvakanties naar de Turkse zon, met strand en zee erbij natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat de vakantie niet te prikkelend is gaan we naar een rustiger gebied en nemen we maximaal zeven deelnemers mee op reis.

En hoe zit dat dan met de zorgbehoefte?

Maak je geen zorgen! We nemen altijd twee zorgprofessionals met ervaring en expertise mee als begeleiders. Dat betekent dat je kunt rekenen op het volgende:

  • Ze zijn als het nodig is in staat om de dagelijkse verzorging over te nemen (wassen, aankleden, scheren).  
  • Ze zijn bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren, zoals het toedienen van medicatie. 
  • Ze hebben de noodzakelijke kennis op het gebied van diabetes en epilepsie.
  • Ze zijn vaardig in het omgaan met ander of moeilijk gedrag.

Ben je overtuigd en wil je een vakantie boeken?

Wil je (cliënt) liever individueel op reis?

Wij bieden voor individuen ook de mogelijkheid om met twee professionele begeleiders op vakantie gaan. Dus heeft jouw cliënt altijd al het verlangen gehad om het oude Rome van dichtbij te zien? Of wil ‘ie graag een keer Camp Nou van binnen bekijken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie over onze vakanties?

Vul je gegevens hieronder in en we mailen je de Contra Groepsvakanties informatiebrochure.

Brochure

Ga je met ons mee naar Turkije?

September

Van 20 tot en met 27 september 2023

Begeleid

Voor mensen met een beperking. Professionele begeleiding

Kleine groep

Plaats voor 7 deelnemers

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.